SPOLEČENSKÁ EROTICKÁ DESKOVÁ HRA HARAŠENÍČKO

Harašeníčko HARD CORE
Chcete zažít v sexu něco nového? Máte problémy v partnerském životě? Nebo je nemáte a chcete si je přivodit? Nebo vám vše klape, jak má a chcete, aby to bylo ještě lepší? Nehledejte už žádná afrodiziaka! Zahrejte si s partnerem tuto hru! Je určena pro dva hráče nejlépe opačného pohlaví. Pro dvojici v manželském, partnerském, kamarádském či jiném třeba i začínajícím nebo toužebně očekávaném vztahu. Hra slouží jako předehra k sexu, nikoliv k sexu samotnému. Samotný sex (jako takový) je až odměnou za její náročné absolvování. Proto se hráči musí ovládat a přes často velice vzrušující okamžiky snažit vydržet až do cíle.

Harašeníčko KLASIK
Chcete nalákat holky na něco netradičního? Nudí vás už běžné mejdany a párty? Chcete se dobře pobavit a třeba pro sebe ulovit toho pravého? Zahrajte si s přáteli tuto hru! Je to eroticky laděná hra pro správně rozjetou a odvázanou společnost. Nejlépe smíšenou bez vzájemných hlubších vazeb a vztahů.

Systém obou her je velice jednoduchý. Putuje se figurkami od startu k cíli. Hráči berou karty, plní různé „zajímavé“ úkoly, dávají fanty. Ve hře není až tak podstatné vyhrát. Nejdůležitější je dobře se pobavit a naladit do dalších akcí spadající už mimo tuto hru. Přejeme spoustu krásných a vzrušujících okamžiků!

Jedná se o zboží s proměnlivou dostupností, jeho příprava může trvat 2 – 14 dní.

339,00 Kč
+
-

Fotogalerie